Heltiq eilandpleister

heltiq eilandpleister

Het dragermateriaal is een flexibele, transparante polyurethaanfolie. Het wondkussen is van vochtopnemend viscosevlies dat niet aan de wond verkleeft. Toepassingen van deze leukomed t plus zijn bijvoorbeeld als post-operatieve wondpleister en bij behandeling van onder meer snij -en schaafwonden. Ideaal als bescherming tegen externe factoren als vocht en vuil. Eilandpleister bestellen, framo 't Holland 5 6921 gx duiven (026), zoektermen. Akla, askina, betadine, cellacare, cellona, covermed, coverplast, curapor, dauerbinde, detectaplast, eilandpleister, epx, fixomull, fortelast, haccp, hansaplast, hechtstrip, komprex, leukomed, leukoplast, leukopor, leukosan, lohmann, metalline, panelast, polstervilt, porelast, porotape, randpolstervilt, rhizocast, salvequick, snogg, stelma, stulpa, suprasorb, vingerstrips, vingertop, wondpleister, zwaluwstaartje framo 't Holland 5 6921.

Leukomed, deze eilandpleister is gemaakt op basis van het zachte en soepele non-woven van. Het sterk absorberende wondkussen verkleeft niet aan de wond en laat deze daardoor rustig genezen. Het materiaal is lucht- en waterdampdoorlatend, waardoor de kans op verweken kleiner wordt. Het dragermateriaal is zacht, plooibaar non-woven. De kleefmassa is van huidvriendelijk polyacrylaat en laat geen lijmresten achter. Het wondkussen is van vochtopnemend viscosevlies wat niet aan de wond verkleeft. Leukomed eilandpleisters zijn bijvoorbeeld als post-operatieve wondpleister en bij behandeling van onder meer snij -en schaafwonden. Leukomed T plus is een transparante, flexibele en ademende eilandpleister. De folie van de eilandpleister is waterdicht en bacteriebestendig en daardoor zeer geschikt wanneer de patiënt onder de douche of in bad gaat. Het materiaal is ook lucht- en waterdampdoorlatend, waardoor de kans op verweken verminderd wordt. De flexibele folie maakt leukomed T plus bovendien geschikt voor wonden die zwelling geven.

heltiq eilandpleister
van grotere wonden. Geringe neiging tot vastkleven aan de wond. Kan op maat worden geknipt. Eilandpleister van bsn bieden een betrouwbare bescherming en laten de wond ongestoord genezen. Ze zijn steriel verpakt en bieden een grote kleefkracht. Alle leukomed producten zijn lucht- en waterdampdoorlatend en zeer comfortabel.
heltiq eilandpleister

Eilandpleister voordelig, gemakkelijk en snel bestellen bij


Curapor transparant steriel is ook geschikt als afdekking bij douchen of zwemmen. Naast de eilandpleister heeft Lohmann rauscher ook ratioline, een modern, receptvrij gezondheidsassortiment. Innovatieve gezondheidsproducten gepaard met de advieskwaliteit van de apotheek, deze combinatie verenigen zij in de ratioline productlijn. Het brede assortiment reikt van pleisters green en bandages tot koortsthermometers. De voor apotheken voorbehouden gezondheidsproducten vormen daarbij een echte meerwaarde voor de cliënt. Alle producten zijn gemakkelijk te hanteren en overtuigen door goede kwaliteit en faire prijzen. Voor de gevoelige huid shop zijn de aangename zachte pleisters en wondsnelverbanden van Ratioline sensitive aan te bevelen. De gebruikte lijm is vrij van latex, colofonium en colofoniumderivaten.

Heltiq online dokter drogist Producten - alle


Auf unserer Website können sie zahlreiche gesundheitsprodukte online bestellen und sich nach hause liefern lassen. Voor wondzorg, kraamzorg en het zelfstandig behandelen van kleine ongemakken op of aan de huid. Eilandpleister 8 x 15 cm na een operatieve ingreep is een goede verzorging van de wond erg belangrijk. Deze elastische pleisters beschermen operatiewonden en grotere schaafwonden tegen vocht, vuil en bacteriën. Eilandpleisters hebben een extra groot wondkussen en een speciale bovenlaag die niet aan de wond blijft kleven. Heltiq, verbanddoos In en Om huis. Ongelukje gebeurd in het huishouden, het klussen of tijdens het (buiten) spelen?

heltiq eilandpleister

Dankzij de speciale bovenlaag hecht de eilandpleister zich niet aan de wond. Heltiq, eilandpleister, watervast is een grote watervaste pleister voor onder de douche voor de bescherming van grotere wonden lees hier meer! Eilandpleister, small (8.) moksi patoe. Moksi patoe siroop Dawet 500ml (0.5L). Heltiq, pleisterstrips Waterafstotend elastisch 5 Maten 18 Stuks (18.).

Hier vind je alle Producten van A tot z farmaline dé online Apotheek voor België. Notice: Constant markt_id already defined in /home/belgischem/domains/p on line 16 Notice: Constant msg_ALT_text already defined in /home/belgischem/domains/p on line. Ici vous trouverez tous les Produits de a à z farmaline la pharmacie en ligne pour la belgique. Welkom bij bsn medical. Met trots levert bsn medical aan artsen, verpleegkundigen en apothekers medische producten die de levenskwaliteit van hun patiënten verbeteren. Heltiq, eilandpleister, large bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf 20 euro. Der Online Shop farmaline ist eine zugelassene Apotheke.

Endwarts online dokter drogist Producten - alle

Heltiq, eilandpleisters bieden een comfortabele verzorging van meisje kleine operatieve wonden. Daarnaast is de pleister ook geschikt voor schaaf- en snijwonden en voor de verzorging van bijvoorbeeld ontstoken piercings. Heltiq, pleisterstrips Waterafstotend elastisch 5 Maten. Eilandpleister, fietsen diverse maten, heltiq is een kwaliteitsmerk van Koninklijke utermöhlen. Heltiq, eilandpleister, medium 8 x 10cm for 3,82. Order fast and secure. Heltiq, eilandpleisters zijn grote steriele pleisters en bieden bescherming tegen vocht, vuil en bacteriën bij grotere wonden.

heltiq eilandpleister

Jacob hooy pepermunt theezakjes 20st online dokter

Vervang de eilandpleister regelmatig. Voor gebruik de wond goed reinigen en desinfecteren.

Diskrete, verpackung, sichere, bezahlung 30 Tage, bedenkzeit schnelle. Lieferung, drogerie online, zurück, top, sichere zahlungsmethoden: lieferung. Heltiq Eilandpleister Small - ehbo, pleisters, condooms, overig. Vorige pagina, ingrediënten bevat: 5 stuks 5.5. Communicatie adres, postbus 3, 8470 aa wolvega, nederland. De overweg 1, 8471 za wolvega. Nummer aangestelde instantie (CE) 0344, allergie informatie, gebruik en bewaar instructies, voor gebruik de wond goed reinigen regrow en desinfecteren.

Arctic blue omega 3 biologische forelolie capsules

Eilandpleister voordelig, gemakkelijk en snel bestellen bij uw specialist. Ga naar, zodra u de curapor eilandpleister uit de verpakking haalt is deze direct gebruiksklaar en zacht, elastisch, lucht- en waterdampdoorlatend. Het sterk absorberende wondkussen zorgt voor een ideaal wondgenezingsproces. De eilandpleister heeft een goede polstering, de kleeflaag hecht uitstekend aan de huid en is relatief pijnloos en restloos te opeens verwijderen. Een prettige bijkomstigheid is dat het risico gering is dat het wondkussen blijft vastkleven aan de wond. Tevens is de curapor eilandpleister radiolucent. Curapor is ook te verkrijgen als transparante wondpleister van waterdichte, luchtdoorlatende folie.

Heltiq eilandpleister
Rated 4/5 based on 576 reviews
Recensies voor het bericht heltiq eilandpleister

  1. Kinupak hij schrijft:

    Brands: Border, t, border 10cm X 15 Cm Steriel. Verrijkt met de luxe en ontspannende geur van rozen. Arctic Blue omega 3 biologische forelolie capsules is een 100 biologisch gecertificeerde Omega 3 supplement en bevat de Omega 3 vetzuren ala, epa en dha. Brands: Border, t, border 5 Cm X 7 Cm Eilandpleister.

  2. Ecakenij hij schrijft:

    Brands: Border, t, border 10cm X 20 Cm Steriel. Geniet van deze heerlijke thee met Kaneel aroma. Van oudsher staan melkbaden bekend om hun verzorgende werking op de huid.

  3. Yzyti hij schrijft:

    Bezorgtijd : onbekend, bezorgkosten :.00, prijs.27, bekijken in de winkel jacob hooy kaneel thee koop. Vervolgens 3 tot 5 minuten laten trekken. Bezorgkosten :.95, prijs.95, bekijken in de winkel arctic blue omega 3 biologische forelolie capsules koop. Brands: Border, t, tiara.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: